Teman Blogger

Sabtu, 11 Disember 2010

Sambung Video FLV

Hari tu kalau tak salah ada yang tanya macam mana nak sambung dan burn Video FLV yang kita download daripada TV3, contohnya cerita Cinta Balqis, Nur Kasih dan bla.. bla.. bla..

Anda boleh cuba gunakan Allok Video Splitter dan anda boleh downloadnya kat sini.

Video tadi bahagian yang ada iklan buang dulu.
Lepas tu sambung balik video tadi gunakan Allok Video Joiner dan anda boleh downloadnya kat sini.
Dah siap sambung bolehlah burn kat CD atau DVD. Boleh cuba dulu kalau ada problem bagi tau ok.

Semoga dapat membantu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter