Teman Blogger

Rabu, 19 Mei 2010

Acrobat Reader 8.2 Tak boleh Print Document

Alamak problem betullah dengan Acrobat Reader 8.2 ni, baru je upgrade tapi ada bug pulak tak boleh print. Dah cuba adjust "Data Execution Prevention (DEP)" setting tapi tak boleh juga. Tapi tak pa, cuba download versi yang lagi latest Acrobar Reader 9.3.1, la sama juga. Untuk pengetahuan anda sebelum upgrade hari tu rasanya ok, boleh je kalau nak print document tapi sekarang ni bila nak print akan keluar macam kat bawah.
Dah tak boleh nak buat macam mana, mungkin yang versi baru ni ada problem kut. Cara yang paling mudah ialah install semula Acrobat Reader versi 8.0.

Ha boleh pun. Selesai masalah.
Kepada anda yang menghadapi masalah yang sama, cubalah install semua Acrobar Reader versi 8.0.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter