Teman Blogger

Isnin, 7 Mac 2011

Koleksi Kertas Kerja

Kepada anda yang tercari-cari contoh kertas kerja percuma seperti;

  1. Kertas kerja perniagaan kedai komputer
  2. Kertas kerja perkhidmatan kafe siber
  3. Kertas kerja perkhidmatan dobi
  4. Kertas kerja perniagaan restoran
  5. Kertas kerja ternakan ikan keli

dan banyak lagi...


Anda boleh lawat laman sesawang ini.

Semoga membantu.

6 ulasan:

  1. hai, baguus laman ni.. boleh tolong tengokkan masalah saya ni tak
    http://www.qalish.com/2011/02/macam-mana-nak-recovery-data-harddisk.html

    BalasPadam
  2. InsyaAllah nanti saya tengokkan.

    BalasPadam
  3. Salam.. sorry.. saya nak tengok kertas kerja dobi tuh nak bukak kat mane ek? huhuhu

    BalasPadam
  4. Maaf, kawan kita ni dah tak share kertas kerja percuma lagi. Sekarang ni semua kena beli. Tapi anda boleh check kat http://4shared.com, kat situ mungkin ada lagi. TQ.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam ajak nk tnya brp u jual paperwork dobi

      Padam
    2. Maaf kawan saya tak jual kertas kerja. Cuba google kat internet kalau2 ada yang jual.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter