Teman Blogger

Khamis, 23 September 2010

Gambar Facebook Tak Keluar

Benda macam ni biasa berlaku apabila kita gunakan browser firefox. Tak banyak yang boleh dilakukan. Paling mudah kita install semula browser tadi. Tapi sebelum tu pastikan anda remove browser yang lama tu sampai bersih. Anda boleh gunakan Ccleaner untuk tujuan tu. Baca lanjut kat sini.

Kemudian download browser firefox yang baru dan install. Masalah anda akan selesai.

4 ulasan:

  1. salam mcm mana tak nak bgi microsoft kesan kita guna windows paireat bila kita up date?sedangkan kita dah crack..

    BalasPadam
  2. Software windows crack ni kadang2 memang tak menjadi. Sayapun pernah kena. Nasihat saya kalau beli software crack, jangan beli yang dah siap crack. Beli salinan windows yang ada registration key. Bila install kita masukkan key tu. Lepas tu kalau ada problem kita boleh tukar registration key tu. Google je kat internet ada banyak help boleh dapat. Ingat internet semua ada, semua boleh bikin.

    Harap dapat membantu.

    BalasPadam
  3. facebook saya tidak keluar gambar

    BalasPadam
  4. facebook saya tidak keluar gambar

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter