Teman Blogger

Khamis, 27 Jun 2013

Butang Show Desktop

Alamak lamanya software ni loading. Macam mana nak pegi kat My Document ni. "Klik butang "Start", tak ada pulak My Document kat situ". Sebenarnya ramai juga yang tak perasan yang butang Show Desktop tu memang ada kat penal kat bawah. Rujuk gambar kat dalam bulatan kuning. Cuba anda halakan mouse anda kat situ. Ya betul itulah dia butang "Show Desktop", klik je tak meletuppun.

Bukan apa kadang2 benda simple macam ni takkan nak tanya kawan betul tak. Anyway just info sharing, semoga membantu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter