Teman Blogger

Rabu, 12 Julai 2017

Media Player Classic

Ingin mencuba media player yang lain. Bukan apa kadang-kadang kita download fail media daripada internet, lepas tu bila nak play guna Windows Media Player tak boleh. Pernah jadi perkara macam ni kat anda? 

Saya cadangkan anda menggunakan Media Player Classic. Perisian ini datang dengan K-Lite Codec Pack. Ianya sudah cukup baik, banyak jenis fail audio dan video dia boleh proses dan baca. Biasa kalau Windows Media Player tak boleh baca Media Player Classic boleh. Tak percaya anda boleh cuba downloadnya kat sini.

Perisian ini adalah perisian sumber terbuka dan anda boleh downloadnya secara percuma.

Semoga membantu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter