Teman Blogger

Jumaat, 1 Disember 2017

BUKA FAIL COMPRESS ANDA SECARA ONLINE

Selamat pagi dan Salam Maulidur Rasul buat semua. Cepat betul masa berlalu, hari ini sudah 1/12/2017. Lagi sebulan akan berakhir tahun 2017. Adakah azam anda tahun ini telah tercapai? Fikir2kan lah.

Dunia semakin canggih kalau boleh semua nak dilakukan secara online.

Hari ini saya ingin perkenalkan lagi satu laman Web pada anda iaitu laman Archive Extractor Online. Dah tak payah lagi nak susah2 download perisian kat komputer. Hantar saja fail archive anda kat sini dan dengan mudah ia akan di uncompress untuk anda.

Laman web ini menyokong lebih daripada 70 jenis fail compress seperti 7z, zipx, rar, tar, exe, dmg dan lain-lain.

Anda boleh lawatnya sini. Semoga membantu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter