Teman Blogger

Selasa, 27 April 2010

Padam fail degil anda dengan Unlocker

Pernahkah anda menghadapi masalah "Cannot delete file: Cannot read from the source file or disk". Ini yang berlaku semalam. Sebenarnya masalah ini berlaku apabila saya download fail separuh jalan. Dah separuh fail di download ke komputer, saya cancel. Jadi baki fail yang tertinggal tu tidak dapat saya padam. Ini berkemungkinan disebabkan struktur fail tersebut yang tinggal sebahagian tidak dapat dikenali oleh windows. Dah cuba dah masuk DOS dan rename tapi tak boleh juga.

Apa lagi, googlelah kat internet. Alhamdulillah dapat juga penyelesaiannya. Just nak share bersama. Anda boleh gunakan perisian ini untuk membuang fail atau folder yang dah jam (tak boleh delete lah tu) dalam komputer anda.

Perisian tersebut bernama "Unlocker" dan anda boleh dapatkan nya disini secara percuma.

Harap dapat membantu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter