Teman Blogger

Selasa, 29 Jun 2010

Cara View Fail Autocad

Hari ini banyak pulak fail Autocad yang saya terima, dahlah kat komputer tak ada autocad ini yang leceh ni. Tapi tak pa, kat internet ni apa yang tak ada. Gajahpun ada. Tapi gambar dan video jelah. Anyway pada anda yang cuma nak view je fail Autocad tu bolehlah cuba yang ini.

Muat turun fail tersebut, kemudian unzip dan install di komputer anda. Tapi ini untuk tujuan study dan peribadi sahaja. Anda akan diberi tempoh percubaan selama 14 hari. Lepas tu tak boleh guna lagi. Kalau nak guna juga, bersama dengan fail tadi ada disertakan salinan fail EasyCADViewer.exe yang telah dipecah kod. Copy je dalam folder C:\Program Files\Benzsoft\Easy CAD Viewer

Tapi kesiankan penulis program, penat-penat buat kita guna free je. Oklah kepada yang mampu tu belilah support sikit, dia orangpun cari makan juga.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Masa Itu Emas

MALAYSIA

Langgan artikel Via Email

Kirim update terbaru dari
Blog Ajak terus ke Email anda!

Delivered by FeedBurner

Hits counter

Website counter